Ramadan Game Jam

Organizasyon
Dil Türkçe
Açiklama Ramazan Oyun Maratonu

Ramazan Oyun Maratonu, 24-26 Mayıs 2019 tarihlerinde Eğitim teması ile Hasan Kalyoncu Üniversitesi organizasyonunda gerçekleştirilecektir. Katılımcılardan oluşturulacak gruplar ile düzenlenecek yarışmada her grupta 4 veya 5 katılımcının olması planlanmaktadır. Gruplar en az bir eğitimci, en az bir psikolog veya rehberlik psikolojik danışman ve en az bir yazılım geliştiricisi olacak şekilde oluşturulacaktır. Katılımcılar grup halinde de yarışmaya katılabileceği gibi başvuru sırasında verilen bilgiler doğrultusunda gruplara heterojen bir dağılım düzenleme kurulu tarafından sağlanacaktır. Ramazan Oyun Maratonu’nda, ramazan dokusuna özel olarak etkinlik süresi boyunca iftar, sahur ve ikramlık sunumlar yapılacaktır. Etkinlik 24 Mayıs 2019 Cuma günü saat 19:00’da başlayacak ve 26 Mayıs 2019 Cuma günü saat 23:00’da sona erecektir. Etkinlik sırasında ekipler 48 saat boyunca kendi oyunlarını kurgulayacak ve süre bitiminde oyunlarını oynatacak düzeye getirerek 5’er dakikalık sunumlar gerçekleştireceklerdir. Sunumların ardından ödül töreni düzenlenecek olup birinci, ikinci ve üçüncü olan ekiplere jüri tarafından ödül verilecektir.

RAMADAN GAME JAM

Etkinliğe katıl

2019-5-24 19:00 2019-5-25 23:00 Europe/Istanbul Ramadan Game Jam Mühendislik fakültesi
Takvime Ekle
Daha önce başvuru yapılmış.
Teşekkür ederim! Etkinliğe katıldın.