1.Psifest Etkinliği

HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ

“1. PSİFEST ETKİNLİĞİ”

“PSİKOLOJİ FESTİVALİ”

Üniversitemiz İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Psikoloji Bölümü öğrencileri tarafından düzenlenen Eğitim, Seminer, Söyleşi ve çeşitli eğlence etkinliklerinin yer aldığı 2 gün sürecek olan "1.Psikoloji Festivali” Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde bugün başladı.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Sn.Prof.Dr Tamer Yılmaz, Rektör Yardımcısı Sn.Prof. Dr. M. Hanifi Aslan ve Rektör Danışmanı Sn. Prof. Dr. Edibe Sözen’in katılımlarıyla  “Psikoloji  Sokağı” açılışı gerçekleştirildi.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde Psikoloji Bölümü tarafından düzenlenen "1.Psikoloji Festivalinde; “Aile Terapisine Giriş Eğitimi”, “Endüstri ve Örgüt Psikolojisinde Kariyer Gelişimi”, “Sınırın, Bu Tarafından Karşı Tarafına Dokunmak”, “Birikim Semineri İstismar”, “Meslek Yasası”, “Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu”, “Spor Psikolojisi”, “Psikolojik Danışma ve Rehberlik”, “Beyin”, “Sosyal Kaygı” ve “Adli Psikoloji” gibi çok sayıda konu ele alındı. 24-25 Nisan tarihlerinde Üniversitemizde gerçekleştirilecek olan 1.Psikoloji Festivalinde; Film Gösterimi  Kelebek Etkisi”  ve Psikoloji Sokağı Etkinlikleri gibi çok sayıda eğlence etkinlikleri yer alacak.