2. Girişimcilik İş Fikri Yarışması’nda HKÜ’ye Ödül

TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu tarafından Üniversite öğrencilerine yönelik ‘’Biraz Girişimcilik Biraz Fikir’’ sloganıyla düzenlenen ‘’2. Girişimcilik İş Fikri Yarışması’’ ödül töreni, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapıldı.

Yapılan Açılış konuşmalarının ardından, Gaziantep ili Üniversitelerinden yarışmaya başvuran öğrenciler, projelerinin tanıtımını yaptılar. Sunumların ardından jüri yaptığı değerlendirme ile ilk beşe giren ve mansiyon alan projeleri seçti.

‘’Biraz Girişimcilik Biraz Fikir’’ sloganıyla düzenlenen ‘’2. Girişimcilik İş Fikri Yarışması’’nda Hasan Kalyoncu Üniversitesi öğrencileri tarafından hazırlanan projelerden üç tanesi ilk beşe girmeye hak kazandı.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Sağlık Bilimler Yüksek Okulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencisi Melek Nur Nalbantoğlu ve Mühendislik Fakültesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencisi Fatih Yıldırım “GazOff" isimli projeleri ile 2.lik ödülüne,

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi (GSMF) öğrencileri Tülay Dilci ve Erhan Sönmez “Fiber Işıltı" isimli projeleri ile 3.lük ödülüne,

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Anabilim Dalı öğrencisi Arş. Gör. Gözde Tuğan  “Maximax" isimli projesi ile 5.lik ödülüne layık görüldü.

HKÜ’nün öğrencilerini başarılarından dolayı tebrik eder, başarılarının katlanarak artmasını dileriz