20. Ulusal Psikoloji Öğrencileri Kongresi HKÜ'de!!!

Ulusal Psikoloji Öğrencileri Kongresi; her yıl bir Üniversitenin üstlendiği bilimsel etkinlik olan Türk Psikoloji Öğrencileri Çalışma Grubu’nun en çok ilgi gören ve en kapsamlı organizasyonudur. Çeşitli Üniversitelerden çok sayıda Akademisyen, Kongrenin çeşitli etkinliklerinde öğrencilere faydalı olabilmek için görev alır.

19. Ulusal Psikoloji Öğrencileri Kongresi’ne  katılan Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi öğrencilerimiz, 20. Ulusal Psikoloji Ögrencileri Kongresi’ne ev sahipligi yapmaya hak kazanmışlardır.

Kongreye katılan bütün HKÜ öğrencilerini  tebrik eder başarılarının devamını dileriz.