3. Dönem Çocuk Üniversitesi Mezuniyet Töreni Yapıldı

HKÜ Çocuk Üniversitesinin 3. Dönem Mezuniyet Töreni, 26 Nisan 2014 tarihinde HKÜ Hukuk Fakültesi Amfisinde gerçekleştirildi.

Tören HKÜ Rektörü Sn. Prof. Dr. Tamer Yılmaz’ın açılış konuşmasıyla başladı. Sn. Yılmaz; “Hasan Kalyoncu Üniversitesinin ev sahipliğini yaptığı 3.dönem Çocuk Üniversitesinin Mezuniyet Törenine hoş geldiniz, şeref verdiniz. Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade ediyor; hepinizi şahsım ve Üniversitem adına saygıyla selamlıyorum. Değerli misafirler, bugün mezun olacak 3.dönem Çocuk Üniversitesi öğrencilerimize (40 mezun) hayatlarının geri kalanında başarılar diliyorum. Umarım ki buradan mezun olanlar yaşamlarının sonuna kadar Hasan Kalyoncu Üniversitesi Mezunu olmanın haklı gururunu yaşayacaklardır. Yine umarım ki, 10 sene sonra tekrar bu sıralarda ve bir Üniversite mezunu olarak diplomalarını almalarını istiyorum. Geleceğin avukatlarını, mühendislerini, mimarlarını karşımda görmekten çok mutluyum. Değerli Hasan Kalyoncu Çocuk Üniversitesi mezunları, sizleri tebrik ediyor ve sizlerle gurur duyuyorum” dedi.

Program, yapılan protokol konuşmalarının ardından öğrencilere belgelerinin verilmesi ve kep atma töreni ile devam etti.

Mezuniyet töreni, keplerin coşkulu bir şekilde havaya atılması ile sona erdi.