Abbas Güçlü ile Söyleşi

Üniversitemiz III. Bilim Kültür ve Sanat Festivali kapsamında 10 Mayıs 2013 Cuma günü  saat 14:00'de Hukuk Fakültesi Amfi'sinde

Sn. Abbas GÜÇLÜ'nün katılımı ile bir söyleşi programı yapılacaktır.

Bu program ardından, Üniversitemizde tüm fakülte, bölüm ve kulüplerindeki başarılı öğrencilerimize

Sn. Mütevelli Heyet Başkanımız Orhan Cemal KALYONCU, Sn. Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim ÖZDEMİR, davetliler, Fakülte Dekanları, Yüksekokulu Müdürleri ve belirlenen akademik personel tarafından  başarı belgeleri verilecektir.

10 Mayıs 2013 Cuma günü saat 14:00'de Hukuk Fakültesinde yapılacak olan bu programa Tüm Akademik, İdari Personel ile tüm öğrencilerimizin katılımı önem arz etmektedir.