Afgan Heyeti'nden HKÜ Rektörü YILMAZ'a ziyaret

Afganistan Sar-i Pul Vilayeti Valisi Sayın Abdulcabbar Hakbin başkanlığında ve Afgan üst düzey yöneticilerden oluşan bir heyet, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Tamer Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen görüşmede, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Tamer Yılmaz; heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Rektör Yılmaz, heyete Hasan Kalyoncu Üniversitesi yapısı ve işleyişi hakkında da bilgiler verdi. Görüşmenin ardından Afganistan Sar-i Pul Vilayeti Valisi Sayın Abdulcabbar Hakbin ve beraberindeki heyetle birlikte üniversite gezildi.

Yapılan görüşme ve bilgilendirme toplantısının ardından Rektör Yılmaz;  Afganistan Sar-i Pul Vilayeti Valisi Abdulcabbar Hakbin’e hediye takdim etti.