Amerika'da İngilizce Dil Eğitimi ve Burs İmkanı

HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ VE UNIVERSITY OF COLORADO, COLORADO SPRINGS arasında yapılan ikili antlaşma kapsamında üniversitemizde eğitimine devam eden öğrencilerimize Amerika’da 8 haftalık yoğunlaştırılmış İngilizce Dil Eğitimi alma şansına sahip olacaklardır. Aşağıda belirtilen dönemlerde gerçekleştirilecek olan kurslara katılmak isteyen öğrencilerimizin üniversitemiz Uluslar arası Ofisi ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.
Detaylı Bilgi İçin:
Okt.Selçuk BİLGİN
selcuk.bilgin@hku.edu.tr
Uluslar arası Ofis Amerika Departman Sorumlusu
Yabancı Diller Yüksekokulu
*BUNUN YANINDA ADI GEÇEN DİL EĞİTİM KURSU İÇİN 1 ÖĞRENCİMİZE AŞAĞIDA BELİRTİLEN GİDERLERİ KAPSAYAN BURS İMKANI SAĞLANACAKTIR.
Burs İmkanı Burs Kapsamı
8 haftalık ders tutarı  $2,500.00 (USD)
Gerekli kitap ve malzeme tutar $150.00 (USD)
İngilizce yeterlik sınavı tutarı $150.00 (USD)

Önemli: Bahsi geçen burs sadece yukarıda verilen harcamaları kapsamakta olup, her türlü ulaşım, Amerika’da konaklama ve yeme-içme masrafları ve diğer şahsi giderler tamamıyla bursa hak kazanan öğrenciye aittir. Ayrıca bursa başvuru yapacak öğrencilerimizin kursa başlangıç tarihi itibariyle en az orta düzeyde( intermediate) İngilizce dil yetisine sahip olmaları ileride sorun yaşamamaları açısından büyük önem arzetmektedir.

BAŞVURU:
Bursa hak kazanabilmek için en az 250 kelimelik aşağıda verilen sorulara cevap olacak şekilde İngilizce bir kompozisyon yazmanız istenmektedir.
– Neden İngilizce eğitiminizi Colorado’da yapmak istiyorsunuz?
– Bu deneyim size ne kazandıracak?
Kompozisyonlarınız aşağıdaki adreslerden birisine yollamanız gerekmektedir.
Michael Saenz msaenz@uccs.edu
Veya
Ms. Mary Hanson     mhanson3@uccs.edu
Burs için son Başvuru Tarihi: 15 Kasım 2012
Kurs Dönemleri Detaylı Bilgi İçin
1.Dönem: Bahar; 22 Ocak- 1 Mart 2013 Okt. Selçuk Bilgin
2. Dönem: Bahar; 4 Mart – 3 Mayıs 2013 selcuk.bilgin@hku.edu.tr
3. Dönem: Yaz; 3 Haziran -2 Ağustos 2013 Yabancı Diller Yüksekokulu
NOT: Burs için başvuru yapan öğrencilerin de isimlerini uluslar arası ilişkiler ofisine de bildirmeleri rica olunur.