Anayasa Komisyonu Başkanı’ndan HKÜ’ye ziyaret

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Anayasa Komisyonu Başkanı İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Burhan Kuzu, Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi’ni (HKÜ) ziyaret etti.

Prof.Dr. Kuzu, Gaziantep ziyareti kapsamında Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde Rektör Prof.Dr. İbrahim Özdemir, HKÜ Mütevelli Heyeti Üyesi Ahmet Uzer, HKÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Hanifi Aslan ve HKÜ Genel Sekreteri Ümit Şahnaoğlu tarafından karşılandı. Oğuzeli İlçe Belediye Başkanı Bekir Öztekin'in de katıldığı ziyarette HKÜ Rektörü Özdemir, üniversitenin bölümleri, öğrenci profili ve gelecekteki planlarıyla ilgili Prof.Dr. Kuzu’ya bilgi verdi. HKÜ’nün Gaziantep için bir kazanım olduğunu belirten Prof.Dr. Kuzu, Kalyoncu ailesine teşekkür ederken, burada yetişecek öğrencilerin ülke yönetiminde söz sahibi olmasını beklediklerini dile getirdi.