Emniyet Müdürü Aydın’dan HKÜ’ye ziyaret

Gaziantep İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın,  Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Rektörü Prof.Dr. İbrahim Özdemir’e iade-i ziyarette bulundu.
Emniyet Müdürü Aydın’ı makamında ağırlayan Rektör Özdemir, üniversite olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verirken, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’nün çalışmalarının takdire şayan olduğunu ve yakından izlediklerini kaydeden Rektör Özdemir, “Üniversite – Emniyet olarak ortak bir takım çalışmalar yürütüyoruz. Bu çalışmalara verdiği destekten dolayı Emniyet Müdürümüze teşekkür ediyorum” dedi.
Emniyet Müdürü Aydın ise Gaziantep’te var olan huzur ve güvenin devamı için Gaziantep Emniyet Müdürlüğü olarak gece-gündüz demeden çalıştıklarını söyledi. Aydın, HKÜ ile ortak çalışmadan memnuniyet duyacaklarını dile getirdi.