Gaziantep'te YGS Tatbikatı

Üniversiteye giden yolun açılmasında ilk aşama olması bakımından önem taşıyan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesinde öğrencilerin kaygılarını azaltmak ve motivasyonlarını yükseltmek amacıyla Ünsal Ören Dershaneleri tarafından 11-12. sınıf ve mezun öğrenciler için Gaziantep genelinde 'YGS Tatbikatı' gerçekleştirilecek. Türkiye'nin en büyük prova sınavı niteliğinde olacak YGS Tatbikatı öğrencilere sınav anında meydana gelebilecek aksaklıkları, sınav anında neler yaşayacaklarını, gerçek sınav anında yapılması ve önlem alınması gereken durumları belirlemelerine yardımcı olacak. Aynı zamanda öğrencilerin başarı sırası, zaman kullanma becerisi ve dikkatlerini ölçmesi bakımından da önem taşıyan YGS Tatbikatı, Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nin ana sponsorluğunda 10 Mart 2013 Pazar günü saat 10.00'da gerçekleştirilecek.

ADAYLAR SINAVA NASIL KATILACAK ?

Adaylar, sınava katılmak için şu yöntemlerden herhangi birini seçebilecek: "18 Şubat- 06 Mart 2013 tarihleri arasında SANKO PARK AVM'de 10:00-22:00 saatleri arasında açılan YGS TATBİKATI Sınav Kayıt Standından, okulunuzdaki ilgili rehber öğretmeninden ya da açılacak Sınav Kayıt Standı'ndan, Ünsal Ören Dershaneleri Merkez Değirmiçem Şubesinden, (Değirmiçem Mahallesi, A.Çolakoğlu Cad. 21.Sk. No:13 Şehitkamil 0342 322 90 95), Ünsal Ören Matematik Dershaneleri İncilipınar Şubesinden (İncilipınar Mah.Nail Bilen Cad. Tahtacı İş Merkezi Kat:1 No:4 Şehitkamil 0342 215 25 66) Ünsal Ören Butik Dersevi'nden (Emek Mah. Cemil Cahit Güzelbey Cad. No: 33 Şehitkamil / Gaziantep 0342 322 22 21) kayıt yaptırarak Sınav Giriş Belgesi alınabilecek. Ayrıca www.ygstatbikati.com adresinde ONLINE KAYIT FORMU'ndan ÖN KAYIT kayıt yaptırarak Sınav Giriş Belgesini önceden reserve edip 25 Şubat 2013 pazar gününe kadar SANKO PARK AVM'de  YGS TATBİKATI Sınav Kayıt Standından Sınav Giriş Belgesi alınabilecek.