Girişimci Kadınlar HKÜ’den Destek İstedi

TOBB KADIN GİRİŞİMCİLERDEN HKÜ'YE ZİYARET

TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mehpare Şayan Kileci ve kurul üyeleri Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özdemir'i ziyaret etti. Başkan Kileci, girişimcilik konusunda projeler yönettiklerini bu çerçevede önümüzdeki günlerde düzenleyecekleri yarışma için HKÜ'den destek istedi. Rektör Özdemir de, "Her türlü desteğe hazırız. Kapımız herkese açık" mesajı verdi.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Özdemir, Hasan Kalyoncu Üniversitesi hakkında Başkan Kileci ve kurul üyelerine bilgi
verdi. Başkan Kileci de, Hasan Kalyoncu Üniversitesi'ndeki gelişimiyakından izlediklerini, Gaziantep'in bir 'Üniversiteler şehri' olmaya başladığını gözlemlediklerini ifade etti. Kileci, ayrıca girişimcilikkonusunda projeler yönettiklerini bu çerçevede önümüzdeki günlerde düzenleyecekleri yarışma için Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nden destek istediklerini söyledi.

KAPIMIZ HERKESE AÇIK

Bunun üzerine Rektör Özdemir, üniversitede öğrencilerden oluşan girişimci toplulukların bulunduğunu ve birçok faaliyet gerçekleştirdiklerini belirterek, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ile üniversitenin birlikte faaliyetlerde bulunabileceğini ve yapmış oldukları faaliyetlerde her türlü desteği vereceklerini dile getirdi. Ayrıca yarışmayla ilgili bilgileri tüm öğrencilere duyuracaklarını anlatan Rektör Özdemir, "Sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yapmaktan her zaman mutluluk duyarız. Hasan Kalyoncu Üniversitesi, işbirliği yapmak isteyen, bir düşüncesi, bir projesi olan herkese kapısı her zaman açık. Girişimcilik konusunda her türlü desteği vermeye hazırız. Mekanlarımızı kullanabilirsiniz, hocalarımız da bilgi ve tecrübeleri ile sizlere rehberlik edecek ve destek olacaktır" dedi. Rektör Özdemir, ziyaretlerinden dolayı TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kuruluna teşekkür etti.