Gülşen HKÜ'de 5 Bin Kişiyi Coşturdu

GAZİANTEP’TE GÜLŞEN RÜZGARI

Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin (HKÜ) 3. Bilim, Kültür ve Sanat ve Festivali’nde sahne alan ünlü sanatçı Gülşen yeni albümü ve sahne şovuyla Gaziantepliler’i coşturdu.

HKÜ 3. Bilim, Kültür ve Sanat ve Festivali kapsamında Türkiye’nin en iyi kadın vokallerinden Gülşen’i Gaziantepliler’le buluşturdu. Yeni albümü 'Beni Durdursan mı?' ile ortalığı kasıp kavuran Gülşen, HKÜ’nün doğal bir amfi niteliğindeki kampüsünde gerçekleşen konserde kendisini dinlemeye gelen yaklaşık 5 bin kişiye unutamayacakları bir gece yaşattı.

GÖRSEL ŞÖLEN

3 boyutlu sahnesi ve ekranda şarkılara özel videolarıyla da adeta bir görsel şölen yaşatan Gülşen dançılarının eşlik ettiği dans şovlarıyla da adeta büyüledi. Çıktığı günden bu yana tüm müzik platformlarında zirveyi ele geçiren ‘Yatcaz Kalkcaz Ordayım’ şarkısında dansçılarıyla horon tepen sanatçı, eski ve yeni şarkılarını izleyicilerle birlikte seslendirdi. Sahne performansıyla beğeni toplayan Gülşen’e HKÜ tarafından halıya işlenmiş portresi hediye edildi. Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde Gaziantepliler’le buluşmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Gülşen, yaklaşık 2 saat kaldığı sahneden alkışlarla uğurlandı. Konserde ayrıca Türkiye’nin en büyük motosiklet kulübü Türkchopper yine nefes kesen bir gösteriye imza attı. Gaziantep ve çevre illerden gelen 30 Türkchopper üyesi motosikletlerinin egzozundan bir maestro eşliğinde ahenkli ses çıkartarak sunduğu gösteri izleyenlerden büyük alkış aldı. Gecenin finalinde muhteşem havai fişek gösterisi gökyüzünü aydınlattı.