Hasan Kalyoncu Üniversitesi Kan Bağışı Kampanyasına Destek Verdi

Ülkemizin kan ihtiyacının karşılanması amacıyla Türk Kızılay’ı tarafından sürdürülen “Küçük bahaneler, büyük iyiliklere engel olmasın. Türk Kızılayı’na kan bağışı yapın, üç kişiye umut olun, hayat kurtarın” kampanyasına Hasan Kalyoncu Üniversitesi Sosyal Yardımlaşma Kulübü de destek verdi.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi “Sosyal Yardımlaşma Kulübü” tarafından organize edilen Kan Bağışı kampanyasına; HKÜ Rektörü Prof.Dr. Tamer Yılmaz, HKÜ Rektör Yardımcıları Prof.Dr. M.Hanifi Aslan ve Prof.Dr. Yaşar Özbay ve HKÜ Genel Sekreteri Sayın Ümit Şahnaoğlu destek verdi.

“Sosyal Yardımlaşma Kulübü” tarafından yürütülen kampanyaya; HKÜ’nün akademik & idari personeli ve öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

Sosyal Yardımlaşma Kulübü tarafından 2014 senesinde yapılan kan bağışındaki rekor sayısı, bu sene Sosyal Yardımlaşma Kulübü tarafından egale edilerek  170  ünite Kan Bağışı toplanarak yeni bir rekor kırıldı.