Hasan Kalyoncu Üniversitesi Kan Bağışı Kampanyasına Destek Verdi

Ülkemizin kan ihtiyacının karşılanması amacıyla Türk Kızılay’ı tarafından sürdürülen “Küçük bahaneler, büyük iyiliklere engel olmasın. Türk Kızılayı’na kan bağışı yapın, üç kişiye umut olun, hayat kurtarın” kampanyasına Hasan Kalyoncu Üniversitesi Sosyal Yardımlaşma Kulübü de destek verdi.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi “Sosyal Yardımlaşma Kulübü” tarafından organize edilen Kan Bağışı kampanyasına; HKÜ Rektörü Prof.Dr. Tamer Yılmaz, HKÜ Rektör Yardımcıları Prof.Dr. M.Hanifi Aslan ve Prof.Dr. Yaşar Özbay ve HKÜ Genel Sekreteri Sayın Ümit Şahnaoğlu destek verdi.

“Sosyal Yardımlaşma Kulübü” tarafından yürütülen kampanyaya; HKÜ’nün akademik & idari personeli ve öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

Sosyal Yardımlaşma Kulübü tarafından 2014 senesinde yapılan kan bağışındaki rekor sayısı, bu sene Sosyal Yardımlaşma Kulübü tarafından egale edilerek  170  ünite Kan Bağışı toplanarak yeni bir rekor kırıldı.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Kan Bağışı Kampanyasına Destek Verdi

Ülkemizin kan ihtiyacının karşılanması amacıyla Türk Kızılay’ı tarafından sürdürülen “Küçük bahaneler, büyük iyiliklere engel olmasın. Türk Kızılayı’na kan bağışı yapın, üç kişiye umut olun, hayat kurtarın” kampanyasına Hasan Kalyoncu Üniversitesi de (HKÜ) destek verdi.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi “Toplumsal Duyarlılık Dersi" kapsamında İşletme Bölümü öğrencileri tarafından organize edilen Kan Bağışı Kampanyasına; HKÜ Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Sayın Haluk Kalyoncu, HKÜ Rektörü Sayın Prof.Dr. Tamer Yılmaz, HKÜ Rektör Yardımcıları Sayın Prof.Dr. M.Hanifi Aslan ve Sayın Prof.Dr. Yaşar Özbay, HKÜ Genel Sekreteri Sayın Ümit Şahnaoğlu destek verdi.

“Toplumsal Duyarlılık Dersi" kapsamında HKÜ İİSB Fakültesi İşletme Bölümü öğrencileri tarafından yürütülen kampanyaya; HKÜ’nün akademik & idari personeli ve öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

Geçen yıl 2 günde elde edilen 98 kan ünitesi, bu yıl birinci günde elde edildi ve geçen yılın rekoru kırıldı.

04.12.2014 tarihinde de devam eden kampanyaya ilginin ilk günden yoğun olması bekleniyor.