Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nde Oryantasyon Günleri Başladı

Hasan Kalyoncu Üniversitesine yeni katılan öğrencilere, Üniversiteyi ve Gaziantep’i tanıtmak amacıyla HKÜ kampüsünde organize edilen “Öğrenci Oryantasyon Programı” start aldı.

Programa; Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Tamer Yılmaz, Rektör Yardımcıları Sayın Prof. Dr. Zerrin Pelin, Sayın Prof. Dr. M. Hanifi Aslan, Fakülte Dekanları, Akademisyenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Tamer Yılmaz; “Bugün burada toplanmamızın amacı yeni bir döneme girecek olan sizlerle bir araya gelerek daha verimli bir Eğitim-Öğretim yılını nasıl geçirebiliriz onları konuşmak üzere toplandık. Geleceğimizin güvencesi siz değerli gençlerimiz için kaliteli ve yenilikçi Eğitim Sistemini benimseyen Hasan Kalyoncu Üniversitesi, sizlerden de aldığı güçle Uluslararası bir Üniversite olma yolunda ilerlemektedir. Sizlerin de burada kendinizi geliştireceğinize, yenileneceğinize inanıyor ve yeni Eğitim-Öğretim yılınızda başarılar diliyorum” dedi.

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında Hasan Kalyoncu Üniversitesi’ni tercih ederek bu yıl HKÜ ailesine yeni katılacak heyecanlı, coşkulu ve gelecek planları olan öğrencilere; sunulan  kapsamlı “Öğrenci Oryantasyon Programı” 22-23-24 Eylül 2014 tarihlerinde devam edecek.

Kaliteli ve yenilikçi Eğitim Sistemini benimseyen Hasan Kalyoncu Üniversitesi’ne bu yıl yeni katılan öğrencilere tüm HKÜ ailesi “aramıza hoşgeldiniz” demekte ve kendilerine başarılar dilemektedir.