Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nde tercih yoğunluğu

Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi, yeni dönemde yeni öğrencileriyle çok daha güçlü bir üniversite olma hedefiyle tanıtım atağına geçti.

Farklı dinlerin, dillerin, ırkların, kültürlerin ve medeniyetlerin harmanlandığı tarihi İpek Yolu’nun önemli bir kavşağı olan Gaziantep’te, ‘Eğitim, araştırma ve yenilik’ odaklı kurulan Hasan Kalyoncu Üniversitesi yine ilk günkü heyecan, tempo ve hızla yoluna devam ediyor. Yeni tercih döneminin başlamasıyla birlikte üniversite adaylarına ve ailelerine eğitim olanakları, alanında uzman akademisyenler, deneyimli rehber hocaları, ve kurumsal iletişim uzmanları tarafından tanıtılıyor. 18 Temmuz 2013 tarihine kadar devam edecek olan tanıtım günleri büyük ilgi görürken, Gaziantep dışında, Adana, Mersin, Kahramanmaraş, Adıyaman, Hatay ve diğer çevre illerinden gelen adaylara, uzmanlardan tercih danışmanlığı hizmeti verilerek, kampüs, derslik ve laboratuvarlar da gezdiriliyor.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isteyenler belirtilen tarihlerde her gün saat 12:40 Sanko Park Alışveriş Merkezi ve 13:00’de Gaziantep Üniversitesi’nden ring servisleriyle de kampüse ulaşabiliyor. Kampüs ziyaretinin yanısıra adaylar, www.hku.edu.tr web sitesinden bilgi sahibi olurken, info@hku.edu.tr mail adresine ve 0342.2118080 Nolu telefonla da HKÜ Çağrı Merkezi’nden kurumsal iletişim uzmanlarına sorularını yöneltebiliyor.