Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nden Kredi ve Yurtlar Kurumu Bölge Müdürü'ne Ziyaret

Hasan Kalyoncu Üniversitesi kampüs alanı içinde yapımı tamamlanan Gazikent Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurdu’nun bitirilmesi ve öğrencilerin yerleştirilmesi konusunda gösterdiği özenden ötürü  Kredi Yurtlar Kurumu Bölge Müdürü Alaaddin Akyüz’e; Öğr.Gör. Mahmud Tekin ve beraberindeki öğrenciler tarafından teşekkür ziyareti gerçekleştirildi.

Yurdun genel durumu hakkında konuşmaların yapıldığı ziyarette bölge müdürü öğrencilere yurt hakkında bilgiler verdi. Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Akyüz: “ Eksikliklerin en kısa zamanda giderilmesi ve  yurdun tam kapasiteyle çalışması için gece-gündüz çalışıyoruz.” dedi.

Üniversitemiz adına teşekkürlerini ifade eden Öğr.Gör. Mahmud Tekin: “ Yurtta kalan öğrencilerin  yüzlerindeki memnuniyet her şeyin kanıtıdır.” dedi.