Hasan Kalyoncu Üniversitesi'ne Lise Ziyaretleri

Kilis Şehit Hasan Özüberk Anadolu Lisesi ve Adıyaman Anadolu Lisesi’nden toplam 150 kişilik öğrenci grubu, 04 Aralık 2014 Perşembe günü, Rehber Öğretmenleri eşliğinde Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesini ziyaret etti.

Üniversiteyi yerinde görmenin motive olmaları açısından daha yararlı olduğunu düşünen öğrenci grubuna, gezi programı çerçevesinde; HKÜ’nün Mühendislik Fakültesi (MF), Eğitim Fakültesi (EF), İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (İİSBF), Hukuk Fakültesi (HF), Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi (GSMF), Sağlık Bilimleri Yüksekokulu (SBYO), Yabancı Diller Yüksekokulu (YDYO), Meslek Yüksekokulu (MYO), HKÜ Mütercim Asım Kütüphanesi ve tüm HKÜ Kampüs alanı gezdirildi.

Kilis Şehit Hasan Özüberk ve Adıyaman Anadolu Lisesi öğrencilerine;Uzman Tercih Danışmanı Sayın Ümit Gök tarafından HKÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde “Sınav Kaygısı ve Başarıya Giden Yol” Semineri verildi.

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonunda öğrenciler, Hasan Kalyoncu Üniversitesi’ni tanımaktan ve iyi ağırlanmaktan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek ayrıldılar.