Hasan Kalyoncu Üniversitesi’ne Ödül

Gaziantep Medya Platformu (GAMEP) tarafından Şehitkamil Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Marka Kentin Markaları” ödül töreninde Hasan Kalyoncu Üniversitesi ödül aldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in de katıldığı ödül töreninde Gaziantep’in marka değerine katkıda bulunan kurumlara ödül verildi.

Gaziantep’i üniversiteler şehri yapma misyonunu üstlenen Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi ve Zirve Üniversitesi’ne ödüllerini Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak verdi.

Siyaset, sanayi, ticaret, eğitim ve medya sektörlerinden birçok ismin katıldığı törende, Hasan Kalyoncu Üniversitesi adına ödülü, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Hanifi Aslan aldı.

Törende bir konuşma yapan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin: “Bizim her zaman güçlü taraflarımızı, gücümüzü görmemiz, gücümüzü kontrol altında tutmamız, gücümüze güç katmamız gerekiyor.” dedi.

Bakan Şahin, bilgi, teknoloji ve iletişim dünyasında birliktelik ve örgütlü hareketin önemine değindi. Takım ruhunu, empatiyi, sinerjiyi tabana yayanların kazançlı çıkıp yoluna devam ettiğinin altını çizdi.

Tören sonrası toplu resim çekilmesinin ardından bir açıklama yapan Prof.Dr. Hanifi Aslan, böyle bir ödüle layık görülmekten ötürü memnuniyet duyduklarını ifade etti.