HKÜ 1.Altın Baklava Film Festivali Ödül Töreni ve Gala Gecesi Gerçekleştirildi

Hasan Kalyoncu Üniversitesinde 13.05.2015 Çarşamba günü saat 19:00’da “HKÜ 1.Altın Baklava Film Festivali Ödül Töreni ve Gala Gecesi” gerçekleştirilmiştir.

1.Altın Baklava Film Festivali Jüri Üyeleri:

Jüri Başkanı Mehmet Aslantuğ

Jüri Üyesi Ceyda Düvenci

Jüri Üyesi Melisa Sözen

Jüri Üyesi Ali Taner Baltacı

Jüri Üyesi Erkan Kolçak Köstendil

Türkiye Genelinde yarışmaya katılan Üniversite öğrencilerinin hazırladığı “Kurmaca” ve “Belgesel” kategorilerinde başarılı bulunan Üniversite öğrencileri jüri tarafından ödüllendirilmiştir.

İki kategoride birçok filmin yarıştığı bu gecede, 6 film ödüle layık görüldü. Ödül alan filmler;

Belgesel Kategorisi;

En iyi Belgesel Film ödülü, yönetmenliğini Ahmet Bikiç’in yaptığı ‘KORO’ Filmi,

En iyi 2. Belgesel Film ödülü, yönetmenliğini Said Tuğcu’nun yaptığı “ALTIN KIZLAR” Filmi,

En iyi 3. Belgesel Film ödülü, yönetmenliğini Harun Çavuş’un yaptığı “ÇEKÇEK” Filmi,

Kurmaca Kategorisi;

En iyi Kurmaca Film ödülü, yönetmenliğini Onur Ertekin’in yaptığı “KAHVE” Filmi,

En iyi 2.Kurmaca Film ödülü, yönetmenliğini Cevahir Çokbilir’in yaptığı “NAR ZAMANI” Filmi,

En iyi 3.Kurmaca Film ödülü, yönetmenliğini Batıkan Karabacak’ın yaptığı “EKMEK” Filmi,

Ödüle layık görüldü. Program sonunda, “1.Altın Baklava Film Festivali”ne emekleri geçen, başta jüri başkanı Mehmet Aslantuğ’a, jüri üyeleri; Ceyda Düvenci, Melisa Sözen, Ali Taner Baltacı ve Erkan Kolçak Köstendil ve deneyimlerini öğrencilerle paylaşan tüm değerli katılımcı sanatçılarımıza günün anısına plaket takdim edildi.