HKÜ Akademisyeninden Kütahya’da Seminer

Yurtiçi ve yurtdışı çeşitli etkinliklere katılımlarını sürdüren Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), yurtiçi seminerler kapsamında Kütahya’da; Kütahya Valiliği, Kütahya Belediye Başkanlığı, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen iki farklı etkinliğe katılarak, gündüz öğrencilere, akşam ailelere hitap etti.

Kütahya Belediyesi HezarDinari Kültür Merkezinde düzenlenen her iki programa da, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Danışmanı Dr. Songül Kalyoncu ve HKÜ Öğretim Görevlisi Klinik Psikolog Mehmet Dinç katıldı. Mehmet Dinç’in konuşmacı olarak katıldığı seminerlerin ilkinde öğrencilere; "Sınav Kaygısı ve Motivasyon Semineri", ikinci seminerde ise ailelere, "Mutlu Kadın, Mutlu Aile" ve “Ruh Sağlığı ile ilgiliönemli bilgiler anlatıldı.

Öğrencilere yönelik yapılan "Sınav Kaygısı ve Motivasyon Semineri"neKütahya İlMilli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Kütahya Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Kütahya Şube  Müdürleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.YGS’ye sayılı günler kala sınav motivasyonu ile ilgili önemli açıklamalar yapan HKÜ Öğretim Görevlisi Klinik Psikolog Mehmet Dinç, binlerce öğrenciye seslenerek sınav öncesi salondaki öğrencilere moral depoladı.

İlk seminer sonrası Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Danışmanı Songül Kalyoncu’ya ve Uzman Psikolog Mehmet Dinç’e hediye takdim etti. Hasan Kalyoncu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Danışmanı Songül Kalyoncu da günün anısına, Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen´e hediye takdim etti.

Aynı gün içinde ailelere yönelik yapılan seminerde de Mehmet Dinç konuşmacı olarak, ailelere ruh sağlığı ile önemli açıklamalar yaptı. Seminere KütahyaValisi Şerif Yılmaz ve eşi Hilal Yılmaz, KütahyaVali Yardımcısı Yüksel Kara, Kütahya Belediye Başkan Vekili Galip Gültekin, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Kütahya İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülnazve vatandaşlar katıldı. Seminer sonunda Belediye Başkan Vekili Galip Gültekin günün anısına Uzman Psikolog Mehmet Dinç’e çini tabak hediye ederken, Kütahya Valisi Şerif Yılmaz da, HKÜ Mütevelli Heyeti Danışmanı Songül Kalyoncu'yaçini tabak hediye etti. Songül Kalyoncu’daKütahya Valisi Şerif Yılmaz’ın eşi Hilal Yılmaz’a hediye taktim etti.

Her iki programda hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.