HKÜ Akademisyenleri ICEM 2014 – Uluslararası Enerji ve Yönetimi Konferansı'nda

HKÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü; Hidrolik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Mustafa Yılmaz Kılınç ve HKÜ İnşaat Mühendisliği Araştırma Görevlisi Erkan Alkan eşliğinde, İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Palmet Enerji ortaklığıyla gerçekleştirilen “ICEM (International Conference of Energy and Management) 2014 – Uluslararası Enerji ve Yönetimi Konferansı”na katıldı. 5 Haziran tarihinde Rahmi Koç Müzesinde verilen Gala yemeğinde Hasan Kalyoncu Üniversitesini, Sayın Prof.Dr.Kılınç ve Sayın Arş.Gör.Alkan temsil etti. HKÜ hocaları 6 Haziran 2014 tarihinde, “Elekrik Enerjisi Üretiminin Çevre Üzerindeki Etkisi (Impact of Electrical Energy Production on Environment)” adlı çalışmalarını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde sundu.