HKÜ Eğitim Fakültesi'nde Tanışma Yemeği

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Eğitim Fakültesi akademik kadrosu ve öğrencileri 09 Kasım 2014 akşamı tanışma yemeğinde biraraya geldi. Oldukça keyifli anların yaşandığı tanışma yemeği öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.

100 öğrencinin katıldığı tanışma yemeğinde öğrenciler sıra gecesi eşliğinde yemeklerini yediler, sıcak bir ortamda tanışma ve kaynaşma fırsatı buldular. Düzenlenen yemekte Hasan Kalyoncu Üniversitesi Genel Sekreteri Sayın Ümit Şahnaoğlu, Eğitim Fakültesi Dekanı Sayın Prof.Dr. Akif Akkuş, Fakültenin değerli hocaları Sayın Prof.Dr. Yaşar Özbay, Sayın Prof.Dr. R. Cengiz Akçay ve diğer akademik kadro, geceye katılarak öğrencilerini yalnız bırakmadılar. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği tanışma gecesinde öğrenciler hocaları ile doyasıya eğlendiler.

Yemek toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.