HKÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğrencileri Bir Başarıya Daha İmza Attı

Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Görevlisi Sayın Mustafa Bıçakçı tarafından verilen “Teknoloji ve İnovasyon Yönetimi” dersi kapsamında gerçekleştirilen Proje çalışmasında; Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden Umut Can Aşkın, Fatih Alisinanoğlu, Yakup Ertan Kılınç ve Ahmet Doğan, ortaya koydukları inovatif projeyle, Esila Plastik San. Tic. Ltd. Şirketine yıllık 112.800 TL kazanç sağladılar. Bu kazancı; Şirketin ürünler için kullandığı ambalajlar üzerinde yaptıkları çalışmalar sonucu ambalaj maliyetini ortalama %50 düşürerek elde ettiklerini anlatan öğrenciler, İnovasyonun kendilerine farklı bir bakış açısı kattığını ifade ettiler. HKÜ Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Görevlisi Sayın Mustafa Bıçakcı ise, bu tarz yenilikçi projeler kapsamında birçok farklı sektörden olumlu geri dönüşler aldıklarını belirtti.