HKÜ İki Önemli Hukukçuyu Ağırladı

Hasan Kalyoncu Üniversitesi iki önemli akademisyeni ağırlayarak öğrencilerinin kariyerleri için gerekli olacak bilgi, beceri ve tecrübelerini öğrenmesinde yardımcı olmaya devam ediyor.

bu bağlamda hukuk amfide yapılan seminerde  "Türk Ticaret Kanununun Getirdikleri" konulu konuşmalarıyla; İstanbul Hukuk Fakültesi Ticaret Hukuku A.B.D. Başkanı Prof. Dr. Mehmet Helvacı öğrencilere önemli açıklamalar yaptı.

HKÜ Hukuk amfideki bir diğer önemli akademisyen ise "Hukukta Kariyer Planlamasının Önemi" konulu konuşmasıyla; Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serap Helvacı, öğrencilerin meslek hayatları boyunca dikkat etmesi gerekenlerle ilgili önemli bilgiler verirken, kendi tecrübe ve deneyimlerini de öğrencileri paylaştı.

Seminer toplu fotoğraf çekimleriyle son buldu.