HKÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğrencileri Atatürk Barajı'nda

Hasan Kalyoncu Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü, 16.05.2014 tarihinde Atatürk barajına teknik gezi düzenledi.

HKÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Görevlisi Nurullah Akbulut önderliğinde düzenlenen gezide, dünyanın sayılı barajlarından olan Atatürk Barajı tanıtılarak, baraj hakkında bölüm öğrencilerine bilgiler verildi.

İnşaat Mühendisliği öğrencileri, Avrupa'nın ve Türkiye'nin en büyük barajı olan Atatürk Barajı’nı gezmenin kendilerine çok önemli bir tecrübe kazandırdığını belirtti.

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği Baraj gezisi ardından, Şanlıurfa'ya geçilerek buradaki tarihi ve turistik yerler de ziyaret edildi.