HKÜ KIT Öğrenci Topluluğu Dubai'deydi

Hasan Kalyoncu Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren KIT (Kalyoncu Institute of Technology Association) öğrenci topluluğu 04.12.2014 tarihinde, KIT “Holiday Programı” kapsamında Dubai’ye 5 günlük gezi düzenledi.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nden 23 kişilik öğrenci grubu, Mühendislik Fakültesi Bölüm hocalarıyla beraber Dubai’yi, KIT Holiday Programı sayesinde gezme şansı buldu.

Gezi Kapsamında, Birleşik Arap Emirliklerinin iki incisi olan "Abu Dhabi" ve "Dubai" emirlikleri ziyaret edildi.

Öğrencilerimiz,  dünyanın en yüksek binası olan Burj Khalifa’yı, Şeyh Zayed Camii’ni ve Ferrari arabaları gezi sayesinde inceleme şansı buldu.

Muhteşem tekne turuyla gezilerine devam eden KIT grubu, daha sonra çölde safari turuna katılarak günün sonunda çöl eğlenceleriyle geziyi tamamladılar.

HKÜ KIT grubu, Dubai’de şehir turu yaparak, kentteki alışveriş olanaklarını keşfetme ve sosyal çevrelerle etkileşimde bulunma imkanı da buldu.