HKÜ KİT Robot Ekibinin Büyük Başarısı

KIT (Kalyoncu Institute of Technology) Öğrenci Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Elektrik-Elektronik ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden oluşan KIT Robot Ekibi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Arş.Gör. Ali Emre Öztürk Danışmanlığında ve 6 ayda çalışmalarını tamamladı. Uluslararası yarışmaya hazır olan HKÜ Robot ekibi, Eskişehir’de 13-15.05.2014 tarihleri arasında düzenlenen “8.Uluslararası MEB Robot Yarışması”nda 2.500 robot arasında ilk 100’e kalarak büyük bir başarıya imza attı. Robot yarışması; Temalı, Çizgi İzleyen, Sumo, Mini Sumo, Hareketli Robotlar (Robotino) ve Serbest Robot Yarışma kategorileri olmak üzere, 6 (altı) farklı kategoride ve Uluslararası boyutta Lise ve Üniversiteler arasında gerçekleştirildi.