HKÜ, Liselerde Tanıtım Etkinliği Yapmaya Devam Ediyor

Hasan Kalyoncu Üniversitesi “Tanıtım Etkinliği” çerçevesinde Gaziantep Lise öğrencilerine yönelik olarak Meslek ve Üniversite Tanıtım Etkinliği kapsamında, Hatice Lütfi Akcan Anadolu Lisesinde Tanıtım Toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya; Lise Müdürü, Rehber Öğretmen ve öğrenciler katıldı. Hasan Kalyoncu Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Sn. Yrd.Doç.Dr. Yakup Durmaz’ın katılımlarıyla gerçekleşen Etkinlikte; Hasan Kalyoncu Üniversitesinin Fakülteleri, Bölümleri, Kampüs hayatı, Bursluluk İmkanları, yabancı dil Eğitimi, Yurtdışı Eğitim Programları, Çift Anadal, Yandal Programları ve yurt hizmetleri hakkında açıklayıcı bilgiler verildi.

Yapılan sunumun ardından soru cevap şeklinde gerçekleşen Etkinlik, Tanıtım kitapçıkların dağıtımı sonrasında sona erdi.