HKÜ 'Mardin Üniversite Tercih Günleri Fuarı'nda

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), “Eğitimin Hayat Boyu Seninle” sloganı ile Türkiye’nin birçok ilinde düzenlenen "Üniversite Tercih Günleri Fuarları"na katılmaya devam ediyor.

Bugün başlayan Mardin Üniversite Tercih Günleri Fuarları, Hasan Kalyoncu Üniversitesi 4 yöneticisiyle katıldı. “Mardin Üniversite Tercih Fuarı”na katılan Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Üniversite adayı öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi, “Mardin Üniversite Tercih Günleri Fuarı”nda öğrencilerle buluştu. Her yıl yenilenen tanıtım materyalleri ile ziyaretçilerin dikkatini çeken Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Mardin’de gerçekleştirilen Üniversite Tercih Günleri Fuarında da öğrencilerin ve rehber öğretmenlerin ilgi odağı oldu. Tercih Günleri Fuarında birçok Devlet ve Vakıf Üniversitesi yer alırken, Hasan Kalyoncu Üniversitesi standını ziyaret eden öğrencilere, öğrenci velilerine ve rehber öğretmenlere Üniversite hakkında tanıtıcı bilgiler verildi.

Türkiye’nin birçok Devlet ve Vakıf Üniversitesinin katıldığı Eğitim Fuarı’nda Hasan Kalyoncu Üniversitesi standını gezen öğrenciler Fuar’dan oldukça memnun kaldıklarını belirtti.