HKÜ Öğrenci Konseyi, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Aslan’ı Ziyaret Etti

HKÜ Öğrenci Konseyi, Türkiye Öğrenci Konseyi’nin yürüttüğü “Yarının Liderleri” projesi kapsamında, Gaziantep Protokolü’nden Hasan Kalyoncu Üniversitesi Üst Danışma Kurulu oluşturulması amacıyla, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Aslan'ı makamında ziyaret etti.

Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Aslan; ''Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin temellerini atan dört isimden bir tanesi idim. Bu tür çalışmalar Hasan Kalyoncu Üniversitesi’ne ayrıcalık katacaktır; bu çalışmadan dolayı Hasan Kalyoncu Üniversitesi’ni tebrik ediyorum.”dedi.

Gerçekleştirilen ziyarette Hasan Kalyoncu Üniversitesi Öğrenci Konseyi öğrencileri, yeni dönemde yapmak istedikleri ve gerçekleştirecekleri projelerinde Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Aslan’ın desteklerini beklediklerini belirttiler. Üniversitelerin genel olarak değerlendirilmesinin ardından, Öğrenci Konseyi’nin beklentilerini dinleyen Mehmet Aslan, düzenlenecek olan  “Girişimcilik Seminerleri”ni ve öğrencilerin projelerini destekleyeceği sözünü de verdi.

Öğrenci Konseyi Başkanı Vefa Sönmez; Hasan Kalyoncu Üniversitesi ile Gaziantep Ticaret Odası arasında ortak çalışmalarda bulunmak üzere adımların atıldığı görüşmede, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Aslan’a yürütülen faaliyetlerde gösterdiği destek ve yakın ilgisinden ötürü teşekkürlerini ifade etti.