HKÜ Öğrenci Konseyi, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nu Ziyaret Etti

HKÜ Öğrenci Konseyi, Türkiye Öğrenci Konseyi’nin yürüttüğü “Yarının Liderleri” projesi kapsamında, Gaziantep Protokolü’nden Hasan Kalyoncu Üniversitesi Üst Danışma Kurulu oluşturulması amacıyla, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Öğrenci gözüyle Gaziantep’in sorunlarının değerlendirildiği görüşmede, Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu, Öğrenci Konseyi’nin teklifini memnuniyetle kabul edeceklerini belirtti.

Gaziantep’in sorunlarının çözümü için neler yapılabileceğinin konuşulduğu görüşmede Tahmazoğlu,  Gaziantep’in daha ileri seviyelere ulaşması için gençlere önemli görevler düştüğünün altını çizdi ve öğrencilerin projelerini destekleyeceği sözünü verdi.

Öğrenci Konseyi, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na yürütülen faaliyetlerde gösterdiği destekler ve yakın ilgisinden ötürü teşekkürlerini iletti.