HKÜ Öğrenci Konseyi'nden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne Ziyaret

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Öğrenci Konseyi, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey’i makamında ziyaret etti.

Türkiye Öğrenci Konseyi’nin yürüttüğü “Yarının Liderleri” projesi kapsamında, Gaziantep Protokolü’nden Hasan Kalyoncu Üniversitesi Üst Danışma Kurulu oluşturulması amacıyla, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey ziyaret edildi.

Oldukça sıcak bir ortamda geçen görüşmede, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı  Güzelbey, Öğrenci Konseyi’nin teklifini memnuniyetle kabul edeceklerini ifade etti.

Raylı sistem, kale ve çevresindeki restorasyon ile Gaziantep’in kültür değişimi hakkında öğrencilerin sorularını yanıtlayan Güzelbey, Gaziantep’in daha ileri seviyelere ulaşması için gençlere önemli görevler düştüğünün altını çizdi.

Öğrenci Konseyi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi arasında ortak çalışmalarda bulunmak için adımların atıldığı görüşmede, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Güzelbey’e yürütülen faaliyetlerde gösterdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini ifade etti.