HKÜ Öğrencileri Onkoloji Hastanesini Ziyaret Etti

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü Öğretim Görevlisi Aysun Perim Ketenciler ve Hemşirelik 1. sınıf öğrencileri Gaziantep Üniversitesi Onkoloji Hastanesi Pediatri Bölümü’nde tedavi gören çocukları ziyaret ederek yeni yıl kutlaması yaptı.

Küçük hastaların yanı sıra refakatçi anne ve babaların da katıldığı kutlamada, yeni yıla girerken hastanedeki çocukların motivasyonunu arttırmak ve onların yanlarında olduğumuzu hissettirmek amacıyla küçük hediyeler, sağlık dilekleri ile çocuklara verildi.

Gaziantep Üniversitesi Onkoloji Hastanesi Pediatri Bölümü Hemşiresi ve sorumlu öğretmenleri, Hasan Kalyoncu Üniversitesi öğrencilerinin bu duyarlı davranışlarını kutladıklarını ifade ettiler.