HKU Öğrencileri Turkcell'de

Hasan Kalyoncu Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren KIT (Kalyoncu Institute of Technology Association), İstanbul'da bulunan Turkcell Maltepe Plaza ve Kalyon Grup'a teknik gezi düzenledi.

KIT öğrenci topluluğunun organize ettiği teknik geziye, Bilgisayar ve Elektrik- Elektronik Mühendisliği öğrencilerinden oluşan 20 kişilik öğrenci grubu katıldı.

Turkcell Teknoloji Plazada Sn. Başak Kumdereli öğrencilerimize, Turkcell ve çalışma sistemleri hakkında sunum yaptı. Plaza'nın Teknik İşler Bölümü sorumlusu Elektrik ve Elektronik Mühendisi Sn. Can Küçükakdağ da öğrencilerimize  telekomünikasyon sistemleri hakkında bilgiler verdi. KIT öğrenci topluluğunun organize ettiği teknik gezi, Kavacık'ta bulunan Kalyon Grup binası ziyaretiyle devam etti. Kalyon Grup Plaza İnsan Kaynakları Müdürü Sn. Dilşat Ağagündüz, Kalyon Grubun tamamlanmış ve devam etmekte olan dev projeleri hakkında öğrencilerimize bilgiler verdi. Kalyon Grup Başkan Yardımcısı Sn.Haluk Kalyoncu, öğrencilerimiz ile yakından ilgilenerek, ziyaretlerinden dolayı mutluluklarını ifade etti. KIT  öğrenci topluluğuna bu anlamlı geziyi düzenlemelerinden dolayı teşekkür etti.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü