HKÜ Öğrencilerinden Sosyal Sorumluluk Projesi

Kimse Yok Mu Derneği Gaziantep Şubesi’nin ihtiyaç sahibi vatandaşlara yaptığı et dağıtımına Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) psikoloji öğrencileri de katıldı.

Üniversitemizde genel koordinatörlüğünü Prof.Dr. Mustafa Uçar’ın, koordinatörlüğünü Yrd.Doç.Dr. Tuba Büyükbeşe’nin yürüttüğü toplumsal duyarlılık  projeleri dersi kapsamında psikoloji 1. sınıf öğrencilerinden Şenel Yılmaz’ın başkanlığındaki öğrenciler; ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunmanın  kendilerine doyumsuz bir haz yaşattığını ve bundan sonra da yardım faaliyetlerine devam edeceklerini bildirdiler. Ayrıca öğrenciler Projenin devamı olarak üniversitemizde kuru gıda toplayıp kimse yok mu derneğiyle beraber ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı hedeflediklerini belirttiler.

Kimse Yok Mu Derneği dağıtıma katılan Hasan Kalyoncu Üniversitesi öğrencilerine teşekkür etti  ve katkılarından dolayı Öğrencileri Temsilen Şenel Yılmaz’a teşekkür belgesi verdi.