HKÜ Rektörü, Gaziantep Dershane Yöneticileriyle Akşam Yemeğinde Biraraya Geldi

Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin ev sahipliğinde, Gaziantep ili Dershanelerinin Kurucuları ve Rehber Öğretmenleri; Otantik bir Gaziantep Restaurant’ında akşam yemeğinde biraraya geldi. Birlik ve beraberlik yemeğinde, fikir alışverişinde bulunuldu.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Tamer Yılmaz ve yardımcıları; HKÜ ve Dershane yöneticileri arasında işbirliği tesis edebilmek amacıyla, olası sorunları ortadan kaldırabilmek ve yüz yüze birebir fikir alışverişinde bulunabilmek için, Gaziantep’teki 12 değerli Dershane’nin Yöneticileri ve Rehber Öğretmenleriyle akşam yemeğinde biraraya geldi.

Dershanelerin Kurucuları ve Rehber Öğretmenler, HKÜ yetkililerine teşekkür ederek bir sonraki toplantıda buluşmak dileği ile toplantıdan ayrıldılar.