HKÜ Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz Gaziantepspor’u Ziyaret Etti

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Tamer Yılmaz, 12.02.2015 tarihinde Gaziantepspor Başkanı Sayın İbrahim Kızıl’ı ziyaret etti.

Sayın Kızıl’ı makamında ziyaret eden Rektör, Gaziantepspor’in spor faaliyetleri ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Gaziantepspor Başkanı Sayın İbrahim Kızıl da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Tamer Yılmaz ise, "Kurumumuzda eğitim kalitesinin daha da yükselmesi için elimizdeki tüm imkanları seferber ediyoruz. Üniversitemiz Gaziantep’e ve bölgemize her zaman ışık tutan bir kurum olma özelliğini sürdürecektir. Spor faaliyetlerinizde karşılaşabileceğiniz sorunlarla başa çıkma konusunda artık yalnız değilsiniz. Hasan Kalyoncu Üniversitesi olarak siz değerli kulüplerimizin ve futbolcularımızın her türlü ihtiyaçlarında yanınızda olduğumuz gibi, olabilecek psikolojik destek ihtiyacınıza da cevap verebilecek bir birimimiz mevcuttur" dedi.

HKÜ Rektörü Sayın Prof.Dr. Tamer Yılmaz ziyaretinin sonunda, Gaziantepspor Başkanı Sayın İbrahim Kızıl’a Üniversitenin plaketini takdim etti. Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl da Prof.Dr. Tamer Yılmaz’a Gaziantepspor forması hediye etti.

**

HKÜ Rektörü Sayın Yılmaz Gaziantepspor Başkanı Sayın İbrahim Kızıl’ın ardından Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk'u makamında ziyaret ederek başarılar temennisinde bulundu.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, kendisini ziyaret eden Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Tamer Yılmaz’ı makamında kabul etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Teknik Direktör Buruk, Gaziantepspor ve yürüttükleri projeler ile ilgili Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Tamer Yılmaz’a bilgi aktardı.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Sayın Yılmaz ziyaretinin sonunda, Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk’a HKÜ plaketi takdim etti.