HKÜ Rektörü Prof.Dr. Tamer YILMAZ’ın Ziyaretleri

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Tamer Yılmaz, Gaziantep Şehitkamil yeni Kaymakamı Sayın Ali Dursun’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Sayın Dursun’u makamında ziyaret eden Rektör, Gaziantep’in eğitim sistemi ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Gaziantep Şehitkamil yeni Kaymakamı Sayın Ali Dursun da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Sayın Yılmaz ziyaretinin sonunda, Gaziantep Şehitkamil Kaymakamı Sayın Ali Dursun’a Üniversitelerinin plaketini takdim etti.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof.dr.Tamer YILMAZ ve Gaziantep Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun

HKÜ Rektörü Sayın Yılmaz Şehitkamil Kaymakamı Sayın Ali Dursun’un ardından Gaziantep Polis Meslek Yüksek Okulu yeni Müdürü Sayın Hüseyin Ateş’i makamında ziyaret ederek  “hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

Gaziantep Polis Meslek Yüksek Okulu yeni Müdürü Sayın Hüseyin Ateş, kendisini ziyaret eden Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Tamer Yılmaz’ı makamında kabul etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Ateş, Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) gelişim süreci ve yürüttükleri projeler ile ilgili Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Tamer Yılmaz’a bilgi aktardı.

Gaziantep Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hüseyin Ateş ve HKÜ Rektörü Prof.Dr. Tamer YILMAZ

Hasan Kalyoncu Üniversitesi  Rektörü Sayın Yılmaz ziyaretinin sonunda, Gaziantep Polis Meslek Yüksek Okulu yeni Müdürü Sayın Hüseyin Ateş’e Üniversitelerinin plaketini takdim etti.