HKÜ’de Muhteşem Programlarla Yeni Yıl Kutlandı

Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde Yılbaşı Etkinlikleri düzenlendi.

Hukuk Fakültesi Amfisi’nde düzenlenen Yılbaşı Etkinliklerine Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektör Vekili  Prof.Dr. M.Hanifi Aslan’nın yanı sıra akademisyenler, idari personel ve öğrenciler katıldı.

İlk olarak Sağlık Spor Kültür Müdürlüğü’ne bağlı Antep Yöresi Halkoyunları Ekibi'nin sahne almasıyla eğlenceli saatler yaşanmaya başladı.

Halkoyunları ekibinin ardından sahne alan, Tiyatro Kulübü öğrencileri tarafından yılbaşı skeci sergilendi. Öğrencilerin kendi yazıp oynadıkları oyun izleyenler tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Son olarak Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Kulübü organizasyonundan Urfa Sıra Gecesi Ekibi sahne aldı. Tüm katılanların hep bir ağızdan söylediği şarkılar ve çekilen halaylarla coşkulu anlar yaşandı.

Program sonunda Rektör Vekili Prof.Dr. M.Hanifi Aslan ve öğrenciler, Şanlıurfa Belediyesi Kültür Müdürü İsmail Altıngöz ile desteklerinden dolayı Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Elemanı ve İstanbul Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü  Bilal Kalyoncu’ya plaket verirken, katkılarından dolayı Genç Duruş Derneği'ne teşekkür ettiler.

Programın ardından katılımcılara çiğ köfte servisi yapılarak, köy okullarına bağış toplandı.