HKÜ'de Öğrenci Konseyi Başkanı Seçildi

Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Konseyleri ve Yükseköğretim Kurumları Ulusal Öğrenci Konseyi Yönetmeliği hükümleri uyarınca üniversitemiz öğrenci konseyi üyelerinin belirlenmesi ve organlarının oluşturulması için 10 Aralık 2014 Çarşamba günü saat 11:30’da HKÜ Rektörlük Senato odasında seçim yapıldı.

HKÜ Fakülte/Yüksekokulu ve Meslek Yüksekokul temsilcileri tarafından belirlenen isimlerin bir araya gelerek gerçekleştirdiği seçim sonucunda İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (İİSBF) Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü öğrencisi Necmettin Tayyib Karaoğlu Öğrenci Konsey Başkanı oldu.

Necmettin Tayyib Karaoğlu’na görevinde başarılar diler, tebrik ederiz.