HKÜ’de Soma’da Hayatını Kaybeden İşçiler İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri tarafından, Manisa’nın Soma ilçesinde maden kazası sonucu ölen işçiler için HKÜ Merkez Cami’sinde Mevlid-i Şerif okutuldu.

HKÜ Merkez Cami’de okutulan Mevlid-i Şerife; Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Tamer Yılmaz, Rektör Yardımcısı Sayın M. Hanifi Aslan, Genel Sekreter Sayın Ümit Şahnaoğlu, Genel Sekreter Yardımcıları Sayın Mustafa Öztürk ve Sayın Ahmet Cömert, Akademisyen, İdari personel ve öğrencilerimiz katıldı.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Tamer Yılmaz, “İşçi arkadaşlarımızın acısını paylaşıyoruz. Ölenlere Allahtan rahmet, kederli ailelerine baş sağlığı diliyoruz. Yaralı arkadaşlarımıza ise acil şifalar diliyorum” dedi.

Mevlit programından sonra katılanlara lokum ikram edildi.