HKÜ'den Filipinli Yüksek Öğretim Yetkililerine Ziyaret

HKÜ Öğrenci Dekanlığı, öğrencilerimizin akademik kazanımlarının yanı sıra, kişisel, kültürel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak, HKÜ’lü olmanın onur ve gururunu taşıyarak iş hayatına atılmalarına destek olmak, sosyal sorumluluk ve toplumsal duyarlılıklarını geliştirmek, topluma ve kendilerine artı değer kazandıran bireyler olarak olumlu gelişim yaratacak beceriler kazandırabilmek, başarılı ve aranan bireyler olmalarını sağlayacak ortamı yaratmak amacıyla ziyaretlerine devam ediyor.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Öğrenci Dekanı Sayın Prof. Dr. Mustafa Uçar,  Filipinler Yüksek Öğretim Kurulu Başkanı Sayın Prof. Dr. Norma Mangondato Sharief’i makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde Hasan Kalyoncu Üniversitesi, yeni işbirliği anlaşmalarıyla Yurtdışı bağlantılarını güçlendiriyor. HKÜ, Yurtdışı deneyimi ve İngilizcesini geliştirmek isteyen Öğretim Elemanları ve öğrencilere büyük imkânlar ve fırsatlar sunuyor.