İnşaat Mühendisleri ve Mimarlar için Şantiye Hayatına Başlarken Adlı Seminer Yapıldı

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Amfisi’nde 11 Aralık 2013 tarihinde, Hasan Kalyoncu Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Kit   ( Kalyoncu Institute of Technology Association ) öğrenci kulübü tarafından İnşaat Mühendisleri ve Mimarlar için “Şantiye Hayatına Başlarken” adlı seminer yapıldı.

HKÜ Hukuk Fakültesi Amfisinde, HKÜ bünyesinde faaliyet gösteren Kit öğrenci kulübünün düzenlemiş olduğu konferansa, Forum Gaziantep AVM’nin Proje Müdürü Şeref Alpago konuşmacı olarak katıldı.

Forum Gaziantep AVM’nin Proje Müdürü Şeref Alpago; şantiye hayatına başlarken insanların karşılaşacakları durumları tüm detaylarıyla ele aldı ve öğrencilere kısa tavsiyelerde bulundu.

Alpago; “Merak edin, Merakınızın peşinden gidin, Azimli olun, Sorunlarla uğraşmaktan vazgeçmeyin, Sabırlı olun, Başladığınız işi bitirin, Bütün enerjinizi yaptığınız işe verin, Bir konuyu bilmek için tartışmadan önce deneyimleyin, Hata yapın, Bir oyunu en iyi oynamanın yolu kurallarını iyi öğrenmektir, Başarılı olmayı değil değerli olmayı hedefleyin” dedi.

Seminer soru-cevap kısmının ardından sona erdi.