Kamil Ocak Stadyumu Fikir Çalıştayı'nda HKÜ'nün Büyük Başarısı Ödüllendirildi

Gaziantep’te yeni bir stadyum yapma çalışmaları nedeniyle yıkılacak olan Kamil Ocak Stadyumu’nun yerine yapılması planlanan alan için proje yarışması düzenlendi. 24-25-26 Ekim 2014’te düzenlenen ve Gaziantep Mimarlar Odası tarafından gerçekleştirilen proje yarışmasına Hasan Kalyoncu Üniversitesi 4 proje grubuyla katılım sağladı.

Çalıştay kapsamında Gaziantep’e gelen ve çeşitli üniversitelerin Mimarlık Bölümlerinde okuyan öğrenciler birbirinden ilgi çekici projeler hazırladı.

Gerçekleştirilen Çalıştay’ın sonunda  jüri, 5 Eşdeğer Büyük Ödül ve 4 Mansiyon Ödülü verdi. 29 grup ve 140 katılımcıdan oluşan yarışmada, Hasan Kalyoncu Üniversitesi  “Büyük Ödül” ve “Mansiyon Ödülü” kazandı.

HKÜ GSMF Mimarlık Bölümü öğrencilerini tebrik eder, başarılarının artarak sürmesini dileriz.

Büyük Ödül Alan Grup:

Hilal Merve Erdoğan

Osman Erçelebi

Fatma Doğan

Gamze Bilecan

Ömer Özeren

Mansiyon Ödülü Alan Grup:

Mehmet Temel

Tuğçe Kevser Yanar