KIT (Kalyoncu Institute of Technology Association) Öğrencilerimizin Önemli Başarısı

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) bünyesinde faaliyet gösteren KIT (Kalyoncu Institute of Technology Association) öğrenci kulübü İnşaat Mühendisliği öğrencilerinin çalışması; Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünün en popüler yarışması olan ve her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Design and Construction” Köprü yarışmasında, “Kalyon Bridge” takımı olarak 40 üniversite arasından ilk 16’ya kalarak finale kalma başarısını göstermiştir.

Final yarışması; 6-10 Nisan tarihi aralığında, Boğaziçi Güney kampüsünde gerçekleştirilecektir.

Finale kalan öğrencilerimizi içtenlikle tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.