Patentin Yıldızları Seçildi

Yıldızlı Patentler ve Temiz Çevre Teknolojileri Proje Pazarı yarışmasının açılış konuşması, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Tamer Yılmaz tarafından yapıldı.

31 Ekim 2014 Cuma günü, Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Beşiktaş Yerleşkesi Oditoryum Salonu’nda gerçekleştirilen “Yıldızlı Patentler ve Temiz Çevre Teknolojileri Proje Pazarı” yarışması sonuçlandı. Yarışmanın finalinde birincilik ödülünü Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat ve Çevre Mühendisliği son sınıf öğrencileri; Abdullah Murathan Kurt, Ece Sağır ve Seda Tokcan “Su Kumbarası” isimli patentleriyle kazandı. İkincilik ödülünü “Nanoplazmonik Cihazı ile Nano Ölçekli Soğutma” isimli projesiyle Prof.Dr. Pınar Mengüç, üçüncülük ödülünü ise “Enerji Verimli Ocaklar” isimli projesiyle Süleyman Hilmi Yılmaz kazandı.