Rektör YILMAZ’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Ramazan Bayramının yaklaşmasıyla birlikte, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz, bayram mesajı yayınlayarak birlik ve beraberlik mesajı verdi. Mesajında kardeşlik, yardımlaşma gibi unsurlara değinen Yılmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bayramlar insanı insan yapan değerlerin çok güçlü olarak yaşandığı günlerdir”

“Ramazanın son günlerinde ‘Elveda Ya Şehr-i Ramazan’ demenin hüznünü yaşarken, Ramazan Bayramını yaşayacak olmanın mutluluğu toplum olarak hepimizi özel bir sevince boğmuştur.

Bayramlarımız, aramızdaki sevgi, saygının perçinlendiği; millet olarak yardımlaşma ve dayanışma duygularımızın güçlendiği özel günlerdir.  Bayramlarımız birbirimize olan dargınlıkları unuttuğumuz ve kardeşçe kucaklaştığımız günlerdir. Ayrıca bayramlar insanı insan yapan değerlerin çok güçlü olarak yaşandığı anlamlı günlerdir.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi olarak bayramlarda yaşadığımız bu güzel duyguların sürekli olması dileğiyle; bütün üniversite mensuplarımızın, yarınlarımız olan sevgili öğrencilerimiz ve kıymetli ailelerinin, Gaziantepli Hemşerilerimizin, milletimizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.