Rektör Yılmaz'ın Yeni Yıl Mesajı

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz: “Bir yılı daha geride bırakarak umutlarımızı 2016 yılına taşıyoruz” diyerek, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayınladı:

2016’nın Sağlık, Huzur ve Barışı beraberinde getirmesi dileğiyle…

Prof. Dr. Tamer Yılmaz mesajında; barışın, huzurun, toplumsal birlik ve beraberlik ruhunun egemen olduğu güzel bir yıl olmasını dileyerek mesajına şöyle devam etti: “İyisiyle kötüsüyle, acı ve tatlı hatıralarıyla bir yılı daha geride bırakıp, yepyeni bir yıla daha adım atıyoruz. Hasan Kalyoncu Üniversitesi ailesinin bireyleri olarak, ülkemizin gelişip kalkınmasına katkı sunmak amacıyla yoğun bir gayret ve çaba ile çalışıp, 2015 yılını geride bıraktık. Akademik, kültürel ve sanatsal alanlarda göstermiş olduğu başarılarla kalitesini her geçen gün artıran üniversitemizin, 2016 yılında çok daha başarılı bir yıl geçireceğine olan inancım sonsuzdur.

Bu duygular ışığında yeni umutlarla karşıladığımız 2016 yılının, hedeflerimize ulaşmada yeni bir fırsat olması için var gücümüzle çabalayarak, başarı grafiğimizi en üst seviyelere çıkaracağız. Başarılarla ve örnek projelerle, refah içinde, geleceğe emin adımlarla yürüyüp, birbirinden önemli işlere imza atacağımız yeni bir yıl olmasını en içten dileklerimle temenni ediyorum.

Tüm Hasan Kalyoncu Üniversitesi ailesinin ve tüm ulusumuzun 2016 yılını en içten dileklerimle kutluyor, 2016 yılının Üniversitemize ve ülkemize; sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirmesini diliyorum.”